Det var den 15 november som jag skulle träffa socialtjänstministern Camilla Waltersson Grönvall tillsammans med min förening Kvinnor utan adress. Jag tog på en ny rosa kjol, packade två väskor med papper och gick för att först få lunch i magen.

Det hade regnat dagen innan och löv hade fallit. Jag var på bra humör av att allt var väl förberett inför det speciella mötet men oops föll jag då jag trampade på de blöta löven.

Kjolen blir smutsig och jag är besviken och har ont i vänster hand. Åt lunch och sedan gick jag till Pelarbackens öppenvårdsmottagning där personalen tog emot mig och skickade mig till Rosenlunds närakut för röntgen.

Tyvärr kunde jag inte genast gå dit på grund av att jag hade det viktigaste mötet inbokat. Så först mötet med skadad vänsterarm och sedan gick jag till Rosenlunds närakut. Jag blev röntgad och sedan tittade läkaren på bilderna och sedan lindade sjuksköterskan min arm i gips. Jag vill verkligen tacka alla läkare och sjuksköterskor som hjälpte mig den dagen, och dagens ros är för er alla.

Nu är det bättre med min arm men jag måste vänta att fem veckor ska passera, sedan kan man klippa bort gipset.

Hur mötet med socialtjänsatministern gick?
Ja vi får se – det blir en text om det också.

Irina Bagley

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021