MOR bäst live

MORs konsert i Slaktkyrkan var mycket bra. De öppnade med en ganska lugn låt, alternativ pop med ett juste groove. Stämningen liksom byggdes upp och ökade för varje låt. Draget eskalerade. Alla dansade till MORs musik, det var omöjligt att inte ryckas med. Jag lyssnade på MORs nya album Kick Off innan konserten men live kommer bandet till liv på ett helt annat sätt och sångerskan GRANT kommer då verkligen till sin rätt. Häftig upplevelse jag kan rekommendera; gå och se MOR live!

Alexandra, Sångerska Dom fläckfria

Jag hade vissa problem med att hitta till Slaktkyrkan men väl på plats när MOR drog igång blev jag glatt överraskad över tunggunget. MOR var verkligen skitbra. Vilket liveband! Jag sökte upp MOR på Spotify efter giget men tyckte inte att det inspelade materialet var lika bra som bandet var live. Hela publiken stod och gungade i takt genom hela konserten. Musikstilen var soft, nästan andlig, med synthinslag. GRANTs ljusa, fina röst flöt liksom ovan musiken på något sätt.

Thomas

MOR: Thomas Rusiak, Fredrik Okazaki och Caroline Cederlöf (även känd som GRANT).
Nytt album Kick Off släppt i januari och
turnéstart i Slaktkyrkan, Stockholm den 2/2

Kommande turnédatum:
16/2 Köpenhamn, Hotel Cecil
17/2 Malmö, Plan B
24/2 Göteborg, Nefertiti

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021