Viktig innan mensen upphör

Tiden innan mensen upphör, en för många jobbig tid med sömnlösa nätter, svettningar och ett humör i obalans. Tänk om det fanns något att göra för att både förstå vad som händer i kroppen, inklusive hjärnan, och underlätta det? Boken är svar på just de frågorna. Eller som underrubriken så väl sammanfattar det: boosta din hjärna och må bra när hormonerna svänger.

Boken är en nyutgåva av 2018 års Perimenopower – hitta din superkraft när hormonerna svänger, nu med ny titel och med en hel del nytt innehåll. Förhoppningsvis når boken, genom denna nyutgåva, ut till ännu fler kvinnor – den är både trösterik, informativ och viktig att hålla i handen när hormonerna spökar.

Linn Johansson

På väg in i väggen – eller bara i förklimakteriet?
Katarina Wilk
People&Stories

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021