Färgsprakande om indisk mat

En härligt färgsprakande kokbok där SVT:s Indienkorrespondent Malin Mendel tar den indiska maten in i det svenska köket. Här varvas olika recept på maträtter som passar fint till både vardag och fest med recept på goda tillbehör och drycker, allt möjligt att laga både vegetariskt och icke-vegetariskt. I Indien i mitt svenska kök delar Malin Mendel även med sig av sina tankar och reflektioner kring matens betydelse i hennes liv, från barndomen i Pakistan fram till idag.

Indien i mitt svenska kök är Medels fjärde kokbok. Den innehåller över 150 inspirerande sidor med okomplicerade recept, fina texter och vackra bilder – det räcker att bläddra i den för att väcka ett starkt intresse för den indiska maten. Rekommenderas varmt!

Linn Johansson

Indien i mitt svenska kök
Malin Mendel
Norstedts förlag

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021