#lokalaperspektiv

Under våren 2022 anordnar Forsa Väst, Förbundet för forskning i socialt arbete, tillsammans med SocialPolitik, Högskolan Väst och Göteborgs universitet seminarieserien #lokalaperspektiv2022 om angelägna socialpolitiska frågor ur ett lokalt perspektiv.

Det första seminariet handlade om barnfattigdom.

Den 23 mars är temat äldre och åldrande med lokala perspektiv från Trollhättan och Vänersborg. Seminariet inleds av forskaren Magdalena Elmersjö som presenterar ämnet och sin forskning. Därefter blir det ett panelsamtal och möjlighet för publiken att ställa frågor. Seminariet kommer att ta plats i Högskolan Västs lokaler den 23 mars kl.18-20.

Läs också intervjun med Anna Ryan Bengtson, initiativtagare till #lokalaperspektiv

Print Friendly, PDF & Email
Postad i

1 Kommentar

  1. […] Under våren 2022 anordnar Forsa Väst, Förbundet för forskning i socialt arbete, tillsammans med SocialPolitik, Högskolan Väst och Göteborgs universitet seminarieserien #lokalaperspektiv2022 om angelägna socialpolitiska frågor ur ett lokalt perspektiv. […]Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

Webshop

Beställ till lösnummer av tidningen eller en bok som vi säljer.

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021