1000 texter om sociala frågor

 

Tidningen SocialPolitik har snart funnits i tjugoett år. Alla de artiklar som vi publicerat genom åren är en slags nutidshistoria. Ibland blir vi förfärade över att det vi beskrivit och berättat om fortfarande är alltför aktuellt, ibland kan vi glädjas åt att se att vår rapportering och våra berättelser påverkat debatten och medverkat till förändring. Vi har artiklar inom områden som kriminalvård, socialtjänst, socialförsäkringar, social barnavård, psykisk hälsa och ohälsa, missbruk, fattigdom….ja allt som kan innefattas i vårt svenska välfärdssamhälle. Och så gör vi utblickar i reste av världen. Konsekvent har vi ett underifrånperspektiv och låter berörda själva komma till tals. Något vi är förvånansvärt ensamma om. Vi tillgängliggör forskning och vi porträtterar människor, vi beskriver missförhållanden och vi levererar systemkritik.

Sakta men säkert, med hjälp av det så viktiga stödet till kulturtidskrifter håller vi på att digitalisera vårt digra artikelarkiv så att ännu fler kan ta del av de texter som publicerats i tidningen.
Det här är det tusende inlägget här på webben. Det tycker vi är värt att fira med en digital tårta.

Vi hoppas du vill vara med oss framöver. Både på webben och som prenumerant.

Prenumerera!

Köp lösnummer
Beställ digitalt nyhetsbrev

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021