Kellermannen hälsar på

Martin Kellerman, Kartago Förlag Serietecknaren Martin Kellerman, känd för sin serie Rocky, har samlat 170 av sina tweets och bildsatt dem med sina unika teckningar. Det handlar om ensamhet, nyheter, åldrande. Om buktalare, grammatik, långkok. Och mycket, mycket mer.
Boken är väldigt underhållande. Det är skrattar-högt-för-mig-själv-roligt, ofta med hög igenkänning och riktigt pricksäkert. Som på omslaget – en man knackar på dörren hos en ytlig bekant och när dörren öppnas säger mannen: ”Hej! Facebook är för opersonligt för mig, så jag hälsar på i stället! Vi har tre gemensamma bekanta, vill du se lite bilder på vad jag åt till lunch?” /LJ

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021