Psykiatri på villovägar

FICK ETT MAIL ”Träffade häromdan en kompis som jag jobbat med inom psykiatrin tidigare. Hon är nu sedan några månader kurator inom Y psykiatri som lägger under sig mer och mer av psykiatrin i hela X stad. Hon är redan desillusionerad över privat psykiatri: ALLT handlar om pengar. Hon hade till och med blivit tillsagd av verksamhetschefen att ha familjerådgivning med ett par för att det inbringar pinnar och därmed pengar. Är det psykiatri? VD har beordrat att all personal inför fotande till webben ska stylas och sminkas om det behövs. På deras hemsida ser alla ut som flygvärdinnor, svala och leende.”
Är det en utveckling vi vill ha?

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021