Ulf Kristersson ser inte var hjälpen finns

Ulf Kristersson missar det som ligger just framför näsan på honom: Fountain House, som har just det som han efterfrågar – en möjlighet att komma igen, i stressfri miljö och i egen takt. Det som är tråkigt för oss, och de andra tio fontänhusen i Sverige, är att vi dagligen kämpar för vår överlevnad, skriver Agneta Werner på SocialAktion.nu
Politikerna ser hela problemet med ständigt ökande sjukskrivningar som enbart handlande om dålig karaktär, viljelöshet eller lathet. Kanske är det för att de inte klarar av att se att det är de själva som varit med och skapat hela sjukskrivningseländet. Det är de som ytterst fördelar pengar neråt i samhället som tvingar till ständiga åtstramningar, effektiviseringar med ständigt ökande stress för kvarvarande personal till följd.
Läs hela inlägget

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021