Socialsekreterare bryter tystnaden

”Nu bryter vi tystnaden”, socialsekreterare från tvärfackliga nätverket berättar i denna filminspelning. Med Amin Wikman och Ann-Marie Strömberg. Från den 8 februari 2011.
Se nedan:

”Nu bryter vi tystnaden” på Facebook. Länk här!

Läs även andra bloggares åsikter om , , eller annat intressant.

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i

2 Kommentarer

  1. Milla den 12 feb 2012 kl 16:20

    Underbart modigt. Ni är hjältar!  2. AL den 11 feb 2012 kl 18:08

    Även socialtjänsten jagar och terroriserar människor. Myndigheter överhuvudtaget har spårat ur. De anställda inom myndigheter skyddar varandra och terroriserar individer i samhället. Lagarna är uppbyggda för att skydda myndigheter inte individer. Det är en ruggig utveckling i samhället. Socionomerna filmen flaggar för de oegentligher som pågår inom samhället, men många gånger är socialförvaltningens anställda direkt olämpliga för att jobba med människor och är själva skyldiga till hur många individer i samhället skadas av deras myndighetsutövning i den milda grad att individerna sedan får leva med långtgående konsekvenser i sitt liv som följd. Men detta har inget med den blå alliansen att göra, vänster är lika illa som höger, det är samma skrot och korn.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021