SocialPolitik nr 3 2011

Makten att bestämma över sin egen vardag!
LEDARE nr 3 2011 av Maria Wallin.

Försäkringskassan har börjat avslå hundratals personer deras rätt till personlig assistans enligt LSS. Trots att lagen inte ändrats! Vad gör politikerna?

Det är skamligt!
DEBATT/Johan Kakko: ”Med substanslöst svammel och religiöst färgad antikunskap” möter” barn- och äldreminister Maria Larsson missbruksvårdens erfarenhet och evidensbaserad forskning.”

Dessutom: Socialtjänsten sviker papperslösa – Bortom tillväxten – De glömda barnen – Våld gäller makt – De glömda barnen – Tala är silver. Tiga är bull!

Beställ nr 3 2011 av SocialPolitik, provnummer 35 kr (1 gång).
Prenumerera/värva nya prenumeranter!

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i

1 Kommentar

  1. Leif Johansson den 5 okt 2011 kl 13:57

    Hejsan! Läste bl.a. artikeln av Johan Kakko ang sprutbytes programmet. Är själv en gammal missbrukare och har då självklart mina erfarenheter. All heder till dessa människor bl.a. Johan Kakko som klarar av att jobba för oss missbrukare mot dessa okunniga,arroganta politiker som inte har en susning om vad det handlar om. Fullständigt skiter i vad experter och alla andra sakkunniga människor säger, bevisar. Åsidosätter riktig och sann forskning. Blir ärligt talat lite rädd när jag lyssnar på en politiker som Maria Larsson. Ibland så undrar jag om hon kommer ifrån en annan planet. Verkar sakna verklighets uppfattning totalt! Såg henne i en debatt ang marijuana. När det var omröstning om legalisering i Karlifonien. Detta kan man ju tycka vad man vill om. Men det framgick klart och tydligt att hon överhuvud taget inte hade den minsta koll på hur verkligheten ser ut. Tragiskt, när denna människa Maria Larsson då sitter i vår styrande topp. En politiker på elit nivå! Jo jag tackar jag!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021