Skickligt av f d brottsutredare

Vittnet är den andra fristående delen i serien om medlaren Angela Lans där hon ställs inför ett ytterst svårt ärende; att medla mellan en dotter och en pappa, en pappa som är dömd för mord på sin fru, dotterns mamma. Detta är upptakten till ett otroligt spännande kriminaldrama som på ett skickligt sätt även väver in frågor om barnrätt, psykisk ohälsa och våld i nära relation.

Jenny Rogneby är både författare och kriminolog, hon har arbetat som brottsutredare och slog igenom med bokserien om polisen Leona. Författaren har med Vittnet skapat ännu en riktig bladvändare som både vrider på perspektiven och inte lämnar någon läsare oberörd.

Linn Johansson

Vittnet
Jenny Rogneby
Ordfront

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021