Jag är fan en panter

 

Leo Palmestål, Anders Rundberg, Jennifer Jerez, Sverige Om Pantrarna i Göteborgsförorten Biskopsgården. Filmen blir en hyllning till dem och andra organisationer som försöker aktivera ungdomar i våra mest segregerade områden. De pressar stadsdels­politikerna att ta sitt ansvar och bedriver bland annat skrivarkurser av samma slag som SocialAktion.

Pantrarna ser sig som del i en ny folkrörelse. Och visst är till dem vi kan sätta vårt hopp när de gamla dör ut. En film för alla som är – eller borde vara – engagerade i att integrera alla i vårt samhälle.

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021