Kursen jag aldrig ångrar

I vår inleddes projektet SocialAktion, ett samarbete mellan SocialPolitik och ett flertal brukarorganisationer kring webb-publicering, retorikskola och skrivarcirklar i Göteborg resp. Stockholm. Med överlag oerhört positivt gensvar. Läs t ex vad Agneta Werner skriver på socialaktion.nu:

”Om det hade varit en kurs i självutveckling eller en kurs i inre skapande, akvarellmålning eller… Men nu var det en skrivarkurs där jag skulle få lära mig att skriva en insändare. Aldrig kunde jag då ana vad den lilla insändaren i NynäshamnsPosten om en sketen rondell skulle sätta igång hos mig. Ändå var det precis vad den gjorde, en process startade, en process där livsandarna fick komma ut och lufta sig och få nya liv. Det låter nästan löjligt att säga att en liten kurs i ABF:s lokal i Skärholmen kan gunga igång en längtan som legat gömd i många, många år. Men så var det! …”

Läs hela Agneta Werners inlägg:
Kursen jag aldrig ångrar

Läs om projektet:
https://socialpolitik.com/socialaktion-nu/
http://www.socialaktion.nu

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021