True crime – för barn

10 faktiska brott, 10 smarta brottsbekämpare. Verklighetsbaserad true crime – för barn. I True Crime 2: 10 vassa brottsbekämpare av Andreas Palmaer samsas allt från helikopterrån och pistoler till dna och något så ovanligt som trevliga kidnappare. Vi får läsa om en brottslösande kejsare, en tolvårig flicka som själv löste fallet med sin mormors inbrott och mycket mer.

En spännande och välskriven true crime-bok, den andra i serien, för barn i åldrarna 9–12 år som gillar kombinationen läskigt, spännande och verkligt. En perfekt högläsningsbok. Här blandas både historiska fall med nya och alla brott illustreras fantastiskt väl av Henrik Jonsson som tidigare bland annat illustrerat Pax-serien.

Linn Johansson

True Crime 2: 10 vassa brottsbekämpare
Andreas Palmaer
Bonnier Carlsen

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021