Härliga toner hänger kvar

Singeln Jag hänger kvar påminner mig om mina vakna dygn på Stockholms gator och gränder, när jag drev omkring natt efter natt och bara hängde kvar i min sömnlöshet med näbbar och klor fast inget fanns att hämta. 

Jag har alltid tyckt om Annika Norlins röst och hennes dialekt sedan jag hörde albumet Säkert! för första gången för x antal år sedan. Melodin har ett juste gung och instrumenten är lagom många, de låter sången komma till sin rätt. När det sedan blir en tempoväxling med mörkare och tyngre instrument och sången blir som euforisk, det är i mitt tycke ett genidrag av Jonas Teglund (producent och musiker).

Melodin i sig själv är vacker med orgeln och jag skulle nog gilla den även utan sång. Jag hänger kvar får tre nötter av fem möjliga.

Mange Larsson

Härliga toner. Jag hänger kvar är en sommarlåt som ger mig en känsla av frihet men ändå inte. Annika Norlin har en fin, ljus stämma. Låten tolkar jag som om hon vill hålla kvar något som egentligen inte kommer att leda någonstans. Som om hon befinner sig i en återvändsgränd. Växlingarna, nyanserna i musiken är fina.

Alexandra, sångerska Dom Fläckfria

Singelomslag till Jag hänger kvar. Längre fram i vår kommer ett album med Annika Norlin och Jonas Teglund