Se hela Godheten på YouTube

 

Nu kan du se hela Stefan Jarls film ”Godheten på YouTube. En film som Sveriges Television inte tänker visa innan riksdagsvalet i höst. Godheten sägs vara ”ensidigt systemkritisk” och passar därför inte i tablåerna innan valet i höst.

Filmen är en rolig och bitsk skildring av klassamhället. Det kan förstås uppröra några att vi lever i ett allt brutalare klassamhälle. Men är det därför ”ensidigt” att berätta om det, som SVT hävdar? Björn Elmbrant, Dagens Arena

Tistelfjäril. Foto: Stefan Jarl

Uppdaterat
Det går också att se filmen hos Triart.se
/Uppdaterat

 

 

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i , ,

9 Kommentarer

 1. Juha Weckman den 10 jun 2014 kl 19:08

  ”SVT har mycket tydliga krav från Riksdagens alla partier på att vara opartiska och balanserade. Alldeles särskilt i valtider. Lika lite som vi inför valen kommer att visa program som är en kompromisslös lovsång till riskkapitalister, privat välfärd och marknadens välsignelser, så kommer vi att visa Godheten. Med denna förklaring, valde SVT att inte visa Stefan Jarls film.
  HUR rimmar det med att man väljer att visa VI GJORDE VAD VI LOVADE ?? 2. Örjan Lajksjö den 16 mar 2014 kl 17:54

  Godheten är utmärkt både som film betraktad och som ett socialpolitiskt dokument för folkbildning och diskussion. Tyvärr fanns på vår version av filmen via You Tube ingen svensk översättning av inslagen med de engelska forskarna. – Dessa forskare presenterar väsentliga resultat. Därför blir bortfallet av svenskt översättning – om filmen är gjord utan sådan – mycket olyckligt och exkluderande för många. 3. Ell den 15 feb 2014 kl 13:22

  Med tanke på temat och att den blev borttagen från svt så tycker jag att det är väl bäst att visa den gratis så att så många som möjligt ser den. Tror inte han gjorde filmen för pengarnas skull 4. webmaster den 10 feb 2014 kl 22:19

  Hej Per! Du kan se den här hos Triart.se 5. webmaster den 10 feb 2014 kl 22:18

  Ja, bra länk. Tack för det. Och härmed uppmanar vi alla som vill se svensk kvalitetsfilm att se filmen hos Triart.se Det kostar 39 kronor att se filmen och det får Stefan Jarl del av. 6. webmaster den 10 feb 2014 kl 22:13

  Hej Jonas! Vi utgår från att det är med Stefans hjälp eller benägna bistånd filmen har hamnat på YouTube. Skulle så inte vara fallet plockar vi bort denna visning. 7. Per Reinholtz den 10 feb 2014 kl 18:56

  Så hur gör jag då för att hitta filmen och se den ??? 8. Jonas Lagneryd den 10 feb 2014 kl 16:20

  Kanske borde länka till denna istället? http://www.triart.se/filmer/article94348.ece 9. Jonas Lagneryd den 10 feb 2014 kl 15:09

  Piratstreaming? Är inte Stefan Jarls film upphovsrättsskyddad? Har Stefan godkänt detta?Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021