Askungen i nutida tappning

Den klassiska sagan Askungen i en modern version. Så kan en kortfattat beskriva boken. Askungen bor med sin faster och sina kusiner, men de är förfärliga att bo med. Askungen längtar därifrån. Så en dag kommer en inbjudan från Prinsessan till bal. Askungen vill väldigt gärna så, men vad är väl en bal på slottet…? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles… alldeles underbar! Stor magi, stora känslor, stor spänning – allt ryms i Askungen.

Detta är den första boken i en hel serie med böcker för 3-6-åringar där gamla klassiska sagor har moderniserats och fått kliva in i vår tid. Nästa titel är Rödluvan – den längtar jag och mina barn redan efter!

Linn Johansson

Askungen

Alexander Jansson och Sofia Jensfelt, bild Silvy Strand

OLIKA

 

Postad i ,

Lämna en kommentar

ANNONSER

Lediga jobb

Söker du nytt jobb? Titta bland våra platsannonser och se om något passar dig.

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

SOCIALPOLITIK NR 1 2018

Send this to a friend