Still Life

 

RECENSION: Umberto Pasolini, Folkets Bio. Den kommunala boutredaren (Eddie Marsan) söker enträget och ömsint efter närstående till personer som dör ensamma. När han inte hittar några beställer han själv kista, skriver minnestalet som prästen håller och deltar som enda gäst på de bortgångnas begravningar.
Hans liv kretsar kring arbetet och han lever själv ett till synes ensamt liv. Arbetsledningen ser honom som ineffektiv, alltför noggrann och engagerad, och han blir uppsagd från en dag till en annan. Han insisterar på att få slutföra sitt pågående fall, och det sätter igång händelser som varken han eller vi som ser filmen kunnat förutse.
En vacker och tänkvärd film med mild humor. Se den!

Anna Fredriksson

Postad i ,

Lämna en kommentar

ANNONSER

Lediga jobb

Söker du nytt jobb? Titta bland våra platsannonser och se om något passar dig.

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

SOCIALPOLITIK NR 2 2017

Send this to a friend