Natasja Merkulova, Aleksej Tjupov, Ryssland Undrar vad gamle Freud skulle ha sagt om den här filmen? Om en framgångsrik fotograf som uteslutande fotar kön, en statstjänsteman som strider mot moralens förfall och är nära sammanbrottet när dildons batterier tar slut, ett översnyggt par som löser sin känslomässiga iskyla genom att förälska sig i samme cirkuskonstnär, en terapeut som tar sig an andras sexneuroser och själv plockar upp prostituerade för att tvätta deras hår. Fullt med dråpligheter om bortträngda begär, feldestinerade begär, insomnade begär. Hejdlöst rolig.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

ANNONSER

Lediga jobb

Söker du nytt jobb? Titta bland våra platsannonser och se om något passar dig.

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

SOCIALPOLITIK NR 1 2018

Send this to a friend