Bostadsbrist i fokus på Socialtjänstforum

”Kommunerna, läs socialarbetarna, tvingas till dyra kortsiktiga lösningar. Slits mellan att ge människor – särskilt barnen – skäligt boende och/eller att hålla budgeten. Samtidigt som fastighetsägare kammar hem övervinster.”
Professor Eric Clark, Inst. Kulturgeografi vid Lunds Universitet, citerade Katja Ekerstads krönika från SocialPolitik nr 4/2012 när han talade under rubriken: Hemmet i teori och praktik på Socialtjänstforum 2013 i Göteborg.
Läs Katja Ekerstads krönika

Postad i ,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

ANNONSER

Lediga jobb

Söker du nytt jobb? Titta bland våra platsannonser och se om något passar dig.

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

SOCIALPOLITIK NR 1 2018

Send this to a friend