Maria Wallin nominerad

FSS vill ge Allmänna Barnhusets stora pris till Maria Wallin

Tisdag 4/5 2010

Föreningen Sveriges Socialchefer nominerar Maria Wallin som mottagare av Allmänna Barnhusets stora pris 2010. Nomineringen motiveras av Maria Wallins insatser som redaktör och ansvarig utgivare av tidskriften SocialPolitik.

Sticker ut

SocialPolitik är en specialtidskrift som har funnits sedan 1994. Den är oberoende och självständig. Och framförallt är den unik genom sin förmåga att kritiskt, uppkäftigt och konsekvent granska och debattera aktuella och angelägna samhällsfrågor. En betydelsefull tidskrift som sticker ut i en alltmer likriktad mediadebatt.

SocialPolitik har ett tydligt och engagerat fokus på frågor som rör barn. Bland frågor som lyfts fram och debatteras finns barnfattigdom, flyktingbarns situation, sexuella övergrepp, barnsexturism, skolan och socialtjänstens barnavårdsarbete. Alltid med fokus på barnet och utifrån ett gediget barnperspektiv.

Engagemang och energi

Att SocialPolitik kunnat fortleva och utvecklas är Maria Wallins förtjänst. Med oförtrutet engagemang och outtröttlig energi har hon förmått att inte bara hålla denna unika tidskrift vid liv utan också konsekvent lyckats hålla ett kritiskt och självständigt öga på välfärdspolitikens utveckling och förändringar i samhället som drabbar de mest utsatta.

Maria Wallin är därför en värdig mottagare av Allmänna Barnhusets stora pris 2010.

26 april 2010

Föreningen Sveriges Socialchefer
Lotta Persson, ordförande

Beställ SocialPolitik

image_pdfSkriv ut PDF!image_printSkriv ut!
Postad i ,

1 Kommentar

  1. Yvonne den 7 maj 2010 kl 21:05

    Jätteroligt med den här nomineringen!!!
    GRATTIS!!
    / Yvonne



Lämna en kommentar





Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ANNONSER

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på SocialPolitiks digitala nyhetsbrev här!

ENOUGH

Donera till SocialPolitik!

I 24 år har tidningen envist skrivit om allt från barns livsvillkor och kulturens kraft till hur socialtjänst, psykiatri fungerar.

Det tänker vi fortsätta med. Vi behöver ditt stöd!

 

KÖP REKORDÅRENS SOCIONOMER

SOCIALPOLITIK NR 1 2021